6936057140 Λεωφόρος δημοκρατίας 307 pankalimnios@gmail.com
hero image

 

 

ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες | Αλεξανδρούπολη

 

Η επιχείρηση μας Καλύμνιος Παντελής με έδρα την Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 307 δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρολογικών υπηρεσιών, ενώ εξειδικεύεται στην κατασκευή σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αυτοματισμούς κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων και μελέτη και δημιουργία σε ηλεκτρολογικά σχέδια είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία.


 
 
 
 

 

 

Το συνεργείο μας

 

Η επιχείρηση μας καταρτίζεται από έμπειρο προσωπικό οι οποίοι εξελίσσονται καθημερινά και ακολουθούν όλες τις τάσεις και τεχνολογίες που αναπτύσσονται συνεχώς με σκοπό να μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε ηλεκτρολογική εγκατάσταση, κάθε ηλεκτρολογική αποκατάσταση βλάβης, και κάθε είδους αυτοματισμού.

Υπάρχει βαθιά γνώση στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων και μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη και την κατασκευή του φωτοβολταϊκού σας πάρκου ή την τοποθέτηση των συστημάτων σε οικίες και επιχειρήσεις.

 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασια και αν χρειάζεστε το συνεργείο μας
θα σας εξυπηρετήσει στο συντομότερο χρονικό διάστημα με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό